Veel gestelde vragen

Op welke manier kan ik nagaan of jullie mijn bestelling hebben ontvangen?

Zodra je een order plaatst in de webwinkel van Eurowietzaden.nl, wordt deze automatisch opgeslagen in onze database. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met een overzicht van de wietzaden die je hebt besteld. Als je geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan de spamfolder van je e-mailprogramma.

Je kunt ook altijd via de website inloggen op je account en je bestellingen bekijken. Hier staat de actuele orderstatus vermeld.

Kunnen normale gefeminiseerde planten buiten bloeien?

Ja dat kan, alleen ligt het aan de omstandigheden. Als de zomer warm en lang genoeg is zou je kunnen oogsten in Nederland.
Het spreekt voor zich dat planten in een zonnig klimaat het beter zullen doen.

Waar om zo goedkoop

Waar om zo goedkoop is de vraag die we vaak horen. Maar wij vinden dat als je de zaden niet hoeft op te slaan dat dat onze winst is . we hebben continue aanvoer van zaden we willen hoge omloop snelheid dat kan alleen met lage prijzen . en heeft voordelen voor de klant verse zaden van goede kwaliteit voor de laagste prijs. en voor ons doorloop van de voorraad dus een win win situatie  voor ons allemaal .

De wet

Aangezien dat zadenverkopen op zich niet verboden is maar kweken wel ( gedoogbeleid ) voor een paar planten .En dat we ze wel aanbieden daar voor kunnen tal van reden zijn : je verzameld ze. Je koopt met je vrienden ( voordeelprijs ) ze gaan naar het buitenland .wij willen niemand aanzetten om de wet te overtreden zorg dat je zelf goed op de hoogte bent van de geldende wet in het land waar je wil kweken .